Eten in Friesland

Restaurant De Grote Wielen

U bent op zoek naar een plek om te eten in Friesland? Wacht dacht u van een bezoek aan restaurant De Grote Wielen in Leeuwarden? Restaurant De Grote Wielen biedt u een gevarieerde keuze uit betaalbare, verrassende gerechten en buffetten. Onze chefs kunnen zowel met een Oosters buffet, een high-tea en het à la carte menu uitstekend uit de voeten. Het prachtige uitzicht op het meer ‘Grutte Wielen’ maakt uw koffie, lunch, diner en borrel compleet.

Gevarieerd aanbod

Restaurant De Grote Wielen heeft voor ieder wat wils en is daarom dé plek om te eten in Friesland. Kinderen en gasten met speciale dieetwensen kunnen ons met een gerust hart bezoeken. Door het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten wisselt onze menukaart elk seizoen. Afhankelijk van het seizoen worden er ook thema menu’s geserveerd zoals ons menu Wielzicht. De wijnkaart bevat bijzondere, karaktervolle wijnen die afgestemd worden op uw gekozen gerecht.

Bent u met een grote groep? Dan valt een van onze buffetten vast en zeker bij u in de smaak. Ook binnen de buffettenreeks hebben een divers aanbod. Van Middelandse Zeebuffet tot een Hollands stamppot buffet.

Koffie, borrel en een snelle hap

Uiteraard kunt u bij ons ook komen genieten van een heerlijke cappuccino, latte macchiato, espresso of simpelweg een bak zwarte koffie. Iets lekkers erbij? Ons gebak is vers en wordt gebakken door een meesterbakker. Bent u toe aan borrel? Ook dan kunt u bij ons terecht. U heeft keuze uit verschillende soorten bieren, wijnen, hapjes en borrelgarnituren waar een keuze uit gemaakt kant worden.

Mocht een stukje gebak of een bitterbal de honger niet stillen, hebben wij voor u vers belegde broodjes. Zo heeft u al een rijkelijk belegd broodje met brie, sla, honing en pijnboompitten voor maar € 8,25.

Wilt u reserveren?

Wij zijn op woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur geopend. U kunt zowel telefonisch als per e-mail bij ons reserveren.

Pagina delen:

Daarom De Grote Wielen

  • Terras aan het water
  • Groepsarrangementen
  • Vergaderzalen
  • Gratis parkeermogelijkheden
Offerte aanvragen
Stel uw vraag en Kees geeft u binnen 24 uur antwoord Vraag het Kees