Menukaart à la carte

Schuif aan tafel en maak uw keuze uit onze gerechten. Bekijk onze menukaart.

Koude voorgerechten

  • 12 Mini breek broodjes met tapenade, pesto en kruidenboter € 7,50
  • Carpaccio van gerookte runder ribeye met oude kaas en olijfolie € 10,50
  • Vitello Tonato (dungesneden kalfsfilet met tonijnmayonaise en kappertjes) € 11,00
  • Salade van gerookte vissoorten met dillesaus € 13,50

Soepen

  • Romige tomatensoep met kip en prei € 5,00
  • Lichtgebonden kerriesoep met reepjes appel en ham € 5,00
  • Rijkelijk gevulde groentesoep € 5,00
  • Heldere uiensoep gegratineerd met riperkrite kaas € 5,00

De soepen worden geserveerd met brood en boter

Warme voorgerechten

  • Gebakken champignons en oesterzwammen op toast € 9,75
  • Gebakken mosselen met ui, paprika en champignons € 11,25
  • Gamba’s in knoflookolie en kruiden € 12,50

Vegetarische hoofdgerechten

  • Gevulde cannelloni’s met ricotta, oude kaas, champignons, bieslook in tomatensaus € 17,50
  • Risotto van Fregola met o.a. paprika en courgette gegratineerd met brie € 16,75

Visgerechten

  • Drie soorten gebakken vis geserveerd met bieslookroomsaus € 19,75
  • Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus € 21,00
  • Drie sliptongen met remouladesaus € 21,50

Vleesgerechten

  • Licht pikant gemarineerde spareribs geserveerd o.a. met twee sausjes en friet € 19,50
  • Schnitzel met gebakken uien en champignons € 18,00
  • Runderstoofpotje met o.a. ui en champignons € 19,00
  • Gebraden diamanthaas met stroganoffsaus € 22,50
  • Varkenshaasmedaillons met pepersaus € 18,75
  • Sukiyaki (stukjes kipfilet in een pikante sojasaus, met o.a. rijst geserveerd) € 18,5

 

Wildgerechten:

Wildpaté met preiselberensaus  € 8,75

Wildbouillon met champignons en oesterzwammen € 5,25

Salade van eendenborstfilet € 9,75

Hazenpeper (ragout met o.a. uitjes, spekjes, kruidkoek) met aardappelpuree  € 19,50

Hazenbout geserveerd met wildsaus  € 21,50

Hertenfilet geserveerd met rode wijnsaus  € 24,75

 

Mocht u een dieet volgen of allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten, laat het ons weten. De gerechten kunnen Allergenen bevatten.

Menu Grote Wielen

Voor:

  • Wildpaté met preiselberensaus

Tussen:

  • Wildbouillon met champignons en oesterzwammen

Hoofd:

  • Hazenpeper (ragout met o.a. uitjes, spekjes en kruidkoek) of
  • Kalfslever met gebakken spek en ui

Na:

  • Warm chocoladetaartje, bolletje roomijs en slagroom

Prijs:

  • 3 gangen € 28,50
  • 4 gangen € 34,50

Kindermenu

Voor

  • Kopje Tomatensoep

Hoofd:

  • Kroket, Frikandel of Kipnuggets met frites, appelmoes en mayonaise

Na:

  • Kinderijsje met verrassing

Prijs:

  • 13,50 euro

Kom bij ons eten!

Neem contact op
Pagina delen:

Daarom De Grote Wielen

  • Terras aan het water
  • Groepsarrangementen
  • Vergaderzalen
  • Gratis parkeermogelijkheden
Offerte aanvragen
Stel uw vraag en Kees geeft u binnen 24 uur antwoord Vraag het Kees