Restaurant Friesland

Restaurant De Grote Wielen is hét restaurant in Friesland dat voor ieder wat wils heeft. Bent u met z'n tweeën, het gezin of met een grote groep? Wij helpen u graag! Onze kundige chefs verzorgen u graag met heerlijke gerechten, en luxe buffetten. U kunt ook bij ons terecht voor verse koffie met gebak of een goed getapt biertje met een lekkere bittergarnituur.

Voor ieder wat wils

Door het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten wisselt onze menukaart elk seizoen. Afhankelijk van het seizoen worden er ook thema menu’s geserveerd zoals ons menu Wielzicht. De wijnkaart bevat bijzondere, karaktervolle wijnen die afgestemd worden op uw gekozen gerecht.

Kortom, u heeft een ruime keuze uit betaalbare, verassende gerechten. Uiteraard zijn kinderen en gasten met speciale dieetwensen welkom in ons restaurant.

Vragen? Tafel reserveren?

Neem contact op

Restaurant aan het water

Ons restaurant in Friesland ligt op een kleine 10 minuten autorijden van het centrum van Leeuwarden vandaan, het hart van Friesland. Dankzij de grote parkeergelegenheid kunt u altijd uw auto kwijt. Komt u te water? Dan bent u welkom om uw boot in onze jachthaven aan te leggen.

Wanneer u plaatsneemt op ons terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het meer ‘Grutte Wielen’. Ons terras biedt ruimte voor 100 personen. Ruimte zat dus, ook wanneer het lekker weer is. Een locatie om spontaan binnen te lopen, met een open karakter, zodat iedereen zich thuis voelt.

Wilt u een tafel reserveren?

De prachtige locatie in combinatie met de kennis en vakmanschap van ons team zorgen voor een aangename combinatie tussen kwaliteit, smaak en beleving.

Wij zijn op woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur geopend. Op maandag en dinsdag zijn we geopend op aanvraag. U kunt zowel telefonisch als per e-mail bij ons reserveren.

Pagina delen:

Daarom De Grote Wielen

  • Terras aan het water
  • Groepsarrangementen
  • Vergaderzalen
  • Gratis parkeermogelijkheden
Offerte aanvragen
Stel uw vraag en Kees geeft u binnen 24 uur antwoord Vraag het Kees