Restaurant Leeuwarden

In ons restaurant in Leeuwarden geniet u van een verse kop koffie met gebak, een heerlijke lunch en een uitgebreide à la carte menu. Wanneer de zon schijnt kunt u buiten eten op ons terras en genieten van het prachtige uitzicht op het meer.

Ruime keuze uit verrassende gerechten en buffetten

Restaurant De Grote Wielen in Leeuwarden biedt u ruime keuze uit betaalbare, verrassende gerechten en buffetten. Onze veelzijdige chefs kunnen zowel met een Oosters buffet, een high-tea en het à la carte menu uitstekend uit de voeten.

Door het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten wisselt onze menukaart elk seizoen. Afhankelijk van het seizoen worden er ook thema menu’s geserveerd zoals ons menu Wielzicht. De wijnkaart bevat bijzondere, karaktervolle wijnen die afgestemd worden op uw gekozen gerecht.

Uiteraard kunt u bij ons ook komen genieten van een verse kop koffie, een rijkelijk belegd broodje, een borrel en een bitterbal. Kinderen en gasten met speciale dieetwensen kunnen zorgeloos terecht bij ons restaurant in Leeuwarden.

Vragen? Direct reserveren?

Neem contact op

Prachtige locatie aan het water

Ons restaurant in Leeuwarden ligt tien minuten autorijden van het centrum vandaan en is makkelijk te bereiken via de N355. U kunt gratis gebruik maken van de ruime parkeergelegenheid. Bent u te water? Dan kunt uw boot kwijt in onze jachthaven.

Het restaurant ligt aan het grote meer ‘Grutte Wielen’. Vanuit ons restaurant heeft u dan ook een prachtig uitzicht. Bij lekker weer kunt u plaatsnemen op het terras waardoor u extra kunt genieten van de warme zonnestralen. Een locatie om spontaan binnen te lopen, met een open karakter, zodat iedereen zich thuis voelt.

Wilt u een tafel reserveren?

De prachtige locatie in combinatie met de kennis en vakmanschap van ons team zorgen voor een aangename combinatie tussen kwaliteit, smaak en beleving.

Wij zijn op woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur geopend. U kunt zowel telefonisch als per e-mail bij ons reserveren.

Pagina delen:

Daarom De Grote Wielen

  • Terras aan het water
  • Groepsarrangementen
  • Vergaderzalen
  • Gratis parkeermogelijkheden
Offerte aanvragen
Stel uw vraag en Kees geeft u binnen 24 uur antwoord Vraag het Kees