Uit eten Leeuwarden

Uit eten in Leeuwarden? Bij Restaurant De Grote Wielen kunt u dagelijks terecht voor vers en betaalbaar eten. Rijkelijke buffetten en ruime keuze uit diverse vlees- vis en vegetarische gerechten. Uiteraard kunt u ook terecht voor een verse kop koffie, een rijkelijk belegd broodje, een borrel en een bitterbal. Een locatie om spontaan binnen te lopen, met een prachtig uitzicht op het meer 'Grutte Wielen'.

Voor ieder wat wils

U wilt uit eten in Leeuwarden? Binnen 10 minuten autorijden vanaf het centrum van Leeuwarden vindt u aan de N355 Restaurant De Grote Wielen met prachtig uitzicht op het grote meer ‘Grutte Wielen’. Met een diverse kaart – uiteenlopend van de smakelijkste soepen tot heerlijke visgerechten – hebben we voor ieder wat wils. De prijs-kwaliteit verhouding staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt al van een uitgebreide 3-gangen menu genieten voor maar € 28,50.

Voor elk moment van de dag

Voor een verse koffie met appeltaart – gebakken door een meesterbakker – in de ochtend bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook in de middag, namiddag en avond hebben wij voor u een divers assortiment aan gerechten, wijnen en heerlijke hapjes en borrelplanken.

Door het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten wisselt onze menukaart elk seizoen. Afhankelijk van het seizoen worden er ook thema menu’s geserveerd zoals ons menu Wielzicht. De wijnkaart bevat bijzondere, karaktervolle wijnen die afgestemd worden op uw gekozen gerecht.

Wanneer de zon schijnt..

Kunt u van deze zonnestralen genieten op ons ruime terras met uitzicht op een prachtig meer. Bij zon hoort uiteraard een barbecue. Dat kan bij ons met de tafelbarbecue. De BBQ bestaat uit onder meer heerlijke spareribs, smakelijke salades voor erbij en natuurlijk mag ook stokbrood niet ontbreken. Tafelbarbecueën kan bij ons al vanaf €18,75 p.p. Is het nét iets minder lekker weer? Dan kunnen we de barbecue ook voortzetten in het restaurant waar u hoog en droog zit.

Tafel reserveren?

De prachtige locatie in combinatie met de kennis en vakmanschap van ons team zorgen voor een aangename combinatie tussen kwaliteit, smaak en beleving.

Wij zijn op woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur geopend. U kunt zowel telefonisch als per e-mail bij ons reserveren.

Pagina delen:

Daarom De Grote Wielen

  • Terras aan het water
  • Groepsarrangementen
  • Vergaderzalen
  • Gratis parkeermogelijkheden
Offerte aanvragen
Stel uw vraag en Kees geeft u binnen 24 uur antwoord Vraag het Kees