Vergaderruimte Leeuwarden

Vergaderruimte in Leeuwarden nodig? Restaurant De Grote Wielen biedt de perfecte vergaderlocatie, 10 minuten autorijden van het centrum van Leeuwarden vandaan. Wij zorgen dat u voorzien bent van alle gemakken en comfort om uw vergadering of meeting tot een succes te maken.

Makkelijk te bereiken locatie

In het economisch hart van Friesland – op een sfeervolle en gemakkelijk te bereiken locatie, treft u Restaurant De Grote Wielen. Naast het restaurant en terras bent u hier ook voor een zakelijke meeting, vergadering of brainstormsessie aan het juiste adres. Binnen 10 minuten autorijden of 20 minuten fietsen treft u deze toplocatie met prachtig uitzicht op het water. Dankzij onze ruime parkeergelegenheid is er voor iedereen plek. Bent u heel toevallig te water? Dan kunt u uw vervoer kwijt in onze jachthaven.

Vergaderruimtes voor elk gezelschap

De Grote Wielen leent zich – met drie vergaderruimtes – goed uit voor een vergadering met gezelschappen in allerlei groottes. Op de begane grond treft u een grote vergaderruimte voorzien van een eigen bar en buffet, die geschikt is tot 175 personen. U kunt op de begane grond ook gebruik maken van een kleinere zaal die ruimte biedt tot 50 personen. Op de bovenverdieping is er een vergaderruimte waar u met maximaal 80 personen kunt vergaderen.

Meetingpoint

Geen aparte ruimte nodig, maar toch een kort overleg? Voor zowel formele als informele afspraken kunt u terecht in ons restaurant met aangrenzend terras. De grote ramen zorgen voor veel daglicht en samen met het gezellige interieur en prachtig uitzicht bevindt u zich al snel in een ontspannen sfeer.

Vergaderarrangementen

Een extra service die wij bieden zijn onze aantrekkelijke vergaderarrangementen. Terwijl u de koppen bij elkaar steekt, bereiden wij voor u een heerlijke lunch of diner. Ondertussen kunt u onbeperkt koffie en thee nuttigen. U heeft keuze uit een dag- middag- en avondarrangement vanaf €34,00 per persoon. In de vergaderzalen zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig zoals kopieerapparatuur, beamer, laptop en internet.

Interesse in onze vergaderarrangementen?

Bekijk
Pagina delen:

Daarom De Grote Wielen

  • Terras aan het water
  • Groepsarrangementen
  • Vergaderzalen
  • Gratis parkeermogelijkheden
Offerte aanvragen
Stel uw vraag en Kees geeft u binnen 24 uur antwoord Vraag het Kees